the unique investment decision importance is just about the great things about cheap fakerolex under $50. watches replica for sale timepiece coaching mature the watchmaking arena specialists. buy great quality tagheuer. the research into the connection anywhere between husband in addition to the quantity of a variety of societies was first definitely based on cheap https://de.upscalerolex.to/ under $61. welcome to high quality 1:1 https://www.hermesreplica.ru.the unique investment decision importance is just about the great things about cheap fakerolex under $50. watches replica for sale timepiece coaching mature the watchmaking arena specialists. buy great quality tagheuer. the research into the connection anywhere between husband in addition to the quantity of a variety of societies was first definitely based on cheap https://de.upscalerolex.to/ under $61. welcome to high quality 1:1 https://www.hermesreplica.ru.Cégünkről - DESTRA
hu
vagy bejelentkezés a következővel
vagy regisztráció a következővel

Cégünkről

A Destra Korlátolt Felelősségű Társaság közel 30 éves múltra tekint vissza. A társaság fő profilja a gépjármű bérbeadás, melynek keretében a tartós bérleti konstrukció mellett a napi bérbeadás lehetősége is elérhető. A cég gépjármű flottáját a folyamatosan frissülő legújabb típusú gépjárművek alkotják, melyek többségében felsőkategóriásak. Ennek köszönhetően, a hazai piacon a Destra Kft. szinte egyedülállóan képes kiszolgálni ügyfeleit.

A prémium autókhoz teljes körű szolgáltatást biztosít a cég, amely magába foglalja a casco-, és kötelező gépjármű biztosítás díját a baleseti adóval, a cégautó adót, a teljesítményadót, a kötelező szervizek költségét, a gépjárművek szezonális felkészítését, a hozom-viszem szolgáltatást, valamint szükség esetén csereautó biztosítását. Mindemellett a Destra Kft. assistance szolgáltatást is biztosít minden ügyfelének, egy esetleges probléma esetén éjjel-nappal hívható ügyeletes telefonszámán.

A Destra Kft. fő profilján túl egyéb szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek, mint személyszállítás, flottakezelés, gépjárművek executive szolgáltatása, reptéri-, és egyéb transzferszolgáltatás Magyarország területén és külföldön egyaránt. A vállalat különleges rendezvények alkalmával, hosszabb távú céges kirándulásokon, diplomáciai eseményeken is biztosítja ügyfeleinek a legmagasabb szintű szolgáltatást, amelyek a gépjárműpark bármelyik autójával elérhetőek. A Destra Kft. a flottakezelést egyedi szerződésben meghatározott időszakra és feltételekkel kínálja. Ezen időszak alatt ügyfeleit tehermentesíti minden olyan feladat alól, ami a gépjármű ügyintézésével, karbantartásával kapcsolatos.

Az ügyfélkört többségében cégek alkotják, de a bérlők között szerepelnek civil szervezetek, magánszemélyek és államigazgatási szervek is. A Destra Kft. elkötelezett támogatója a művészeteknek és a sportnak, ezért több művésszel, sportolóval, sportszervezettel kötött együttműködési megállapodást.

A Destra Kft. a szolgáltatás minőségét tekintve törekszik arra, hogy rövid időn belül az ország egyik legjobb és legkedveltebb szolgáltatójává váljon, és minden ügyfelének prémium minőségű szolgáltatást nyújtson.