hu
vagy bejelentkezés a következővel
vagy regisztráció a következővel

Hogyan működik

Prémium kategóriás gépjárműveink kínálatából Ön néhány egyszerű lépéssel lefoglalhatja az igényeinek legmegfelelőbbet. A foglalást megkezdheti regisztrálás után illetve regisztrálás nélkül is. Amennyiben regisztrál az oldalunkon a foglalása egyszerűbbé válik a következő alkalommal a rendszer felajánlja Önnek személyes adatait így azokat nem kell, újra megadnia, ezzel időt spórolunk meg visszatérő ügyfeleinknek.

Főoldalunkon található legördülő menüsávunk segítségével válassza ki a felvétel helyét és időpontját illetve a leadás helyét és időpontját majd kattintson a FOGLALÁS MOST! gombra.

Az Ön által megadott időpontok alapján megjelennek keresésének megfelelő időszakban elérhető Bérelhető Járműveink, amelyeket a TALÁLATOK száma jelez.

A felkínált lehetőségek közül Ön könnyedén ki tudja választani igényeinek a legmegfelelőbbet, amelyet az Elérhető extrákkal ki tud egészíteni. Amennyiben nem találja meg az elérhető lehetőségek között, a legmegfelelőbbet, akkor a foglalás MEGJEGYZÉS mezőjében jelezheti részünkre. A Destra Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a bérelt gépkocsijához a kívánt extra felszerelést biztosítsa.

A képernyő bal oldalán látható a foglalás részletei és a díj kalkuláció majd a MEGRENDELÉS gombra kattintva Ön tovább léphet a FOGLALÁSI ADATOK MEGADÁSÁHOZ.

Az információk alatt válassza ki, hogy magánszemélyként vagy céges ügyfélként foglal.

A Foglalási adatok alatt adja meg, mely országokban kívánja használni a bérelt gépjárművet, majd a Személyes illetve Céges adatok kitöltésével töltse fel adatait. Amennyiben Ön nem regisztrált ügyfélként kezdte meg foglalását a Fiók létrehozását kiválasztva egy jelszó megadásával ezt megteheti.

A személyes adatai után az elsődleges sofőr adatait töltse fel, amennyiben MEGEGYEZIK A MEGRENDELŐ ADATAIVAL kattintson erre az opcióra. Ebben az esetben nem kell újra kitölteni és megadnia az adatait a rendszer automatikusan megteszi Ön helyett.

Amennyiben a bérlés során MÁSODLAGOS SOFŐR is szerepel, az Ő adatait itt tudja megadni.

Az EGYÉB ADATOK menüpont alatt megadhatja bármely foglalással kapcsolatos, vagy esetleges típusrögzítési igényét. A Destra Kft. mindent megtesz azért, hogy a foglalásban rögzített gépjármű típussal szolgálja ki az Ön igényét, ha ez nem megoldható, kategória azonos gépjárművet biztosít ügyfele számára. Amennyiben ragaszkodik az Ön által választott gépjármű típusához, kérjük, jelölje típusrögzítési igényét.

A SZÁMLÁZÁSI MÓD, TIPUS illetve FIZETÉSI MÓD menüpontnál Ön kiválasztással adhatja meg az igényeinek legmegfelelőbbet.

A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK elfogadása után kattintson a MEGRENDELÉS gombra

A MEGRENDELÉS gombra kattintás után a K&H Bank fizetős oldalára irányítjuk, ahol a bankkártya adatainak megadásával a fizetési tranzakciót elvégezheti.

Amennyiben fizetése sikeresen megtörtént, Ön azonnali visszajelzést kap a sikeres fizetésről és a sikeres foglalásról. Ellenkező esetben amennyiben foglalása sikertelen, arról is azonnali értesítést kap, kérjük, ellenőrizze banki adatait a sikeres fizetés és foglalás érdekében.

A sikeres fizetés után Ön a Számlázz. hu, rendszerén keresztül a számlát e-mailen kapja meg.

A bérelt gépjárművet az Ön által megadott felvétel helyszínén és időpontjában tudja átvenni.

Köszönjük, hogy a Destra Kft. szolgáltatásait választotta!

Kellemes utazást kívánunk!