hu
vagy bejelentkezés a következővel
vagy regisztráció a következővel

Online fizetési tájékoztató

A Destra Kft. a K&H Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja ügyfeleinek. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Destra Kft. a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg ügyfeleitől, a K&H Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat. A fizetőoldal adattartalmáról a Destra Kft nem értesül, azokat csak a K&H Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Destra Kft. automatikus visszaigazolást küld.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat a Destra Kft. weboldalán. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.