hu
vagy bejelentkezés a következővel
vagy regisztráció a következővel

Friss híreink

Maradjon naprakészen híreink segítségével


Olvasson tovább!
04Jun

Megnyitottunk

Megnyitottuk új weboldalunkat, ezzel egy időben új szolgáltatással bővültünk.


Olvasson tovább!
04Jun

Nyaralás Mercedes Vito-val

Utazzon együtt a családjával vagy barátaival!


Olvasson tovább!
01Jun

Itt az esküvői szezon

Lepje meg az ifjú párt egy csodálatos esküvői autóval!

0/24diszpécser szolgálat
Onlinefizetés
Flottakezelés
Prémiumügyfélkezelés

Hogyan működik?

Pár egyszerű lépéssel foglalhat prémium autót.

  • 1. Válassza ki bérlésének időtartamát, az időpontok és a helyszínek pontos megadásával. Ön igénye szerint választhat napi, heti, illetve tartós bérleti időtartamot melyeket kedvező árakon kínálunk.
  • 2. Válassza ki, hol szeretné átvenni autóját, az általunk felkínált lehetőségek között ingyenesen választhatóak a Budapesten illetve Budaörsön belül megadott helyszínek, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Ezen felül az egyéb helyszínek kiválasztásával Ön megadhatja igényének megfelelően a felvétel helyszínét, szolgáltatási díj ellenében.
  • 3. Válassza ki, hol szeretné leadni autóját, az általunk felkínált lehetőségek között ingyenesen választhatóak a Budapesten illetve Budaörsön belül megadott helyszínek, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Ezen felül az egyéb helyszínek kiválasztásával Ön megadhatja igényének megfelelően a leadás helyszínét, szolgáltatási díj ellenében.
  • 4. Válassza ki autóját, az általunk kínált prémium kategóriás autók kínálatából.
  • 5. Válassza ki az extra szolgáltatásokat, az általunk felkínált lehetőségek között megtalálhatóak az általános kiegészítők, mint például gyerekülés, GPS, hólánc, tetőcsomagtartó, síbox stb.., Mindezek mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Ön a foglalásában jelezze, egyéb extra szolgáltatásokra vonatkozó egyedi igényét is, amelyet a lehetőségekhez képest maximálisan igyekszünk teljesíteni.
  • 6. Foglalja le autóját az előzetesen kiválasztott kínálatunkból, az Ön igényeinek megfelelő extra szolgáltatásokkal együtt.
  • 7. Adja meg adatait, elérhetőségét a foglalás véglegesítése érdekében. Adatai birtokában a lehető legrövidebb idő alatt elkészítjük bérleti szerződését és átadjuk bérelt autóját.
  • 8. Bankkártyája segítségével érvényesítse a foglalást,rendszerünkben, melynek lezárása után Önnek azonnali visszaigazolást küldünk foglalásának státuszáról, és a további teendőkről.
Map cannot be displayed!